Bedrijven

De textielcontainer is niet meer weg te denken in Nederland en mag dus ook zeker niet ontbreken bij uw organisatie. De gemiddelde consument komt regelmatig bij uw bedrijf, waardoor zij snel wennen aan de aanwezigheid van de textielcontainer.

Zakelijk textiel inzamelen

Naast de extra service die u uw klanten biedt en de vergoeding die uw organisatie ontvangt, is de textielcontainer ook een mooie manier om uw aandacht voor MVO zichtbaar te maken. Al het textiel dat via uw container wordt ingezameld, wordt in Nederland gesorteerd met als doel zoveel mogelijk hergebruik te realiseren en (sociale) werkgelegenheid te behouden. Met een deel van de opbrengst steunt Textiel Bank Nederland een aantal goede doelen en investeren wij in innovatieve textielrecycling projecten. Uw klanten kunnen dat bijna niet missen, omdat deze punten duidelijk op de textielcontainers worden vermeld.

Textielcontainer voor bedrijven

Textiel Bank Nederland heeft jarenlange ervaring met het inzamelen van textiel bij verschillende organisaties, zoals supermarkten en kledingwinkels. De meest gebruikte container is de vaste textielcontainer (2300 liter). Containers zijn altijd op voorraad en direct leverbaar!

Neem contact met ons op

Grondstof besparing

Steun goede doelen

Reduceer CO2-uitstoot

De 2300 liter textielcontainer

De container staat altijd buiten. Hierdoor is er extra aandacht besteedt aan de bescherming en beveiliging van de textielcontainer. De textielcontainer is gemaakt van stevig staal en is brandveilig. De textielcontainer is behandeld met een speciale antigraffiti coating én heeft een inworpklep met antidiefstalbeveiliging.

  • Vaste container
  • CE-keurmerk
  • Waterdicht
  • Antidiefstalbeveiliging
  • Antigraffiti
  • Handlossing
  • 115x115x220 cm (LBH)
  • Een handlos container zorgt voor een directe scheiding van restafval

Textiel inzamelen bij uw bedrijf? Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken uw wensen en maken graag een afspraak!

Vraag een container aan